my day

hello everyone :)
har precis kollat på äntligen hemma och läst lite i sämsta "kometen kommer", som vi måste läsa.. snark.
efter skolan stannade jag kvar till tre, hade inte ph eller så, men hade bara lust ^^ först läste jag lite och gjorde en "brinnande buske", haha :) sen klottrade jag och emma i hennes gamla franskabok, tihihi (:
jacquie och jennifer hade ph så vi åkte hem till jacqueline. vi kollade lite på tv, och åt mellis. sen skulle jennifer hem och vi blev lessna. när hon hade gått kollade vi lite på the hills och roomraiders, tog kort med jacqs kamera och läste Frida. jacquie hjälpte mig med matten lite, och jag fixade satt hennes mobil funkade, så gott folk, nu kan ni få tag på jacquie!
sen gick jag hem från långsjön för jag tog bussen mot gullm.plan, pallade inte vänta på andra bussen.
när jag gick hemåt började det regna, ovanligt! och jag kunde känna lukten av våt asfalt.. det känns som om våren börjar komma sakta.. vill ha sommar!
och vet ni vad? hon kanske ska flytta till snättringe och tänk om vi blir typ grannar? typ är med varandra varje dag och typ blir tajta som systrar (vilket vi redan är, men ialf.)
asså fatta vad vi skulle bli glada dåå :) vi typ fantiserade om det jättelänge.
men nu ska jag läsa lite mer bajs kometen kommer, asså vem fan vill läsa om mumintrollen i 6an? inte jag iaf!


detta är min och jacquies låt. :)

två coola brudar och förbi för maskar

Hejsvejs allihopa ! ;) Sry för dåligt uppdatering . Skriven nu var jag gjorde igår istället :)

Måndag: Jag , Klara och Julia åkte hem till julia , vi käkade glass (mums) och sen gick vi utt till Julias grannars nyfädda kaninungar , jättesöta :)
     Haha , jag började prata med några småbarn , jätteroliga ^^.
Juste, haha jag och Julia skrämde Klara med en leksakmask , hon blev jätterädd och började springa runt o vråla , hon började till och med gråta ! Fast sen förklarade Klara att hon verkligen har förbi för maskar. Men sen myste vi lite framför tv:n och så.  Runt halv 5 var vi tvugna att åka för att julia går på dans . När jag var hemma hände inge särsilkt.

Tisdag (idag) : I skolan gick det väll bra , inge kul att säga om det. Efter åktede två coola brudarna och  jag hem till mig 
(jennifer och Fanny) . Först kollade vi lite på tv och åt lite mellis. sen var jennifer tvungen att gå , och efter det gjorde jag och fanny lite olikasaker , och det bästa var att fanny lagade min mobil!!!!! Hon klickade på en knapp så började den funka xD Thaanks ! :DDD 




                            P U S S H E J // J A C Q U E L I N E ! ❤





Min mobil (a)


F

efter den här jobbiga dagen har jag lust att göra ett till test.


Kära Ellen, idag såg jag dig och Frida hångla (ordentligt). Senare fick jag veta att ni även bett Inez att joina er... jag blev faktiskt riktigt sårad! Vilken tur att Johannes och Viggo tröstade mig genom att klä ut sig till Lucas och imitera Mona. Gud, vad jag garvade! Fast sen kom Pelle och ville vara med, jippi...! Förresten, har du hört att Valentina gjort slut med Ebba och blivit ihop med Fayme igen? hon ville tydligen bara verka svårfångad. Haha! Och Jacquie har friat till mig, vet inte riktigt vad jag ska svara men jag älskar ju fortfarande Fanny, fast hon var otrogen med Jacqueline S Men Kelly säger att Mercedes och Stephanie kommer betala ALLTING på bröllopet, så jag kanske ska säga ja? Men Emma hotar med att kidnappa mig om jag säger ja, för han/ hon älskar mig ända sen Julias fest i fredags. Jag vill ju inte bli kidnappad, men Robin w är ju ganska snygg och han ska komma på bröllopet.
Aja, nu ska jag äta chokladbollar med Issa och titta på när Johanna går på toa.


Haha, man blundar och väljer en kontakt ur kontaktboken och så blir de en text :P


tillägnat till dig

justdet, en kille i  min skola ville att jag skulle skriva om hnm i fredags, så vsg, men vet fortf. inte vad han heter (a)
hoppas du är nöjd nu.

let me upgrade you


1.Julias skitsöta lillasyster Hanna
2.My med en fin pose
3.Tove som va ledsen för att my slog henne
4.Söta julia
5.Våra drinkar, gurkor till ögonen och anskiktsmask
6.Jag och Tove med ansiktsmasker på oss :)
7. Min hylla (a)
hejhopp ! efts jag har sovit hos julia har jag inte skrivit nåt, hoppas ni överlevde, eller det är klart ni gjorde x)

Jo, ni ska få en såndär tråkig lista igen, men jag lovar att jag ska börja skriva bättre nu!

Fredag : efter skolan åkte jag,tove och julia hem till my. vi spelade ett dataspel som hette spore, åt glass och så sminkade vi varann jättekonstigt. sen bestämde vi att vi skulle sova hos jullan :) vi hade jättekul där och vi typ kollade lite på let's dance, hade snöbollskrig, åkte rutschelkana i en lekpark och var allmänt flummiga.

Lördag: vi vaknade och kollade på "alvin och gänget" världens sötaste! sen åt vi frulle, mackor och té. sen hade vi kul och hoppade runt lite, och my julia och tove visade upp fina danser, tihi. om det gick att lägga upp filmer, skulle jag lagt upp dom! sen åkte my hem och jag julia och tove gjorde ansiktsmaskar och goda drinkar och badade i julias badkar och bastade i julias ångbastu. sen gjorde vi en jättegod pasta cabonara till lunch, vi är så duktiga!
sen efter det åkte vi in till skärholmen för julia och tove skulle handla grejer till rosanna som fyllde år på söndag, gratta henne! :) efter det åkte alla hem till sig och hemma satte jag upp hyllan som jag målade förra helgen, och åkte och köpte indisk take-away, det var jättegott! sen var det ju earth hour och såklart var vi med! vi satt med massa värmeljus och spelade monopol, mys!

Söndag: Jag har precis vaknat och ska snart äta frukost, sen vid typ tolv ska jag kanske åka in till eriksdalsbadet med julia, tove och my, tiihi. men annars ska jag nog sitta här. o vänta påå att bli kysst! haha nej jag skoja bara, men har haft den dåliga låten på huvudet igår :)
 Ha det bra, puss!

Sjuksjuksjuk!

Heeej
jag är jättesjuk. Kan knappt andas genom näsan och hostar 24/7. Så jag ska typ ine gå till skolan på måndag :(
Såhär ser jag ut då förutom termometern

den 28 mars 09 - lördag

Hejsan ! Idag ska Alex ha en fest , undra hur det blir :) Aja , igår fick han kritor och ett sud av mig till en slags tavla , han blev glad ! Av Inez fick han en JÄTTEfotboll och en pruttkudde , och typiskt som det var satte sig pappa på pruttkudden och den gick sönder xP Haha ! :P


Pussheeej ! // J



Alex öppnar presenter - igår ;)


jag börjar med ett stort grattis ....

Till lillebrorsan son fyller hela 5 !! Har precis kommit hem till mamma och pappa kommer strax o hämtar oss :) Idag i skolan hände det inte så mycket , juste ! vi , jag tess och fanny , tog lite bilder till en ny header ;) 
      NU måste jag gå ! Hinner inte skriva mera !



Puss ! // J





sry för att jag inte har tid att rotera bilderna ! :( (klicka på de så blir de större!)

crack a bottle

Jag ääääälskar denna! Min nya favorit.

Crack a Bottle - Eminem ft. 50 cent

jag är sämsta uppdateraren ever, jag vet!

Hej hej hej och hemskt mycket hej. Kändes som jag behövde säga det så många ggr efter som jag inte har skrivit på länge, men jag har inte orkat. Ni som har blogg vet säkert också att det är jobbigt att skriva varenda dag, och att man glömmer bort ibland, eller har viktigare saker för sig. Denna gång glömde jag, och jag hoppas ni förlåter mig, jag ska bättra mig, lovar. Men men ni ska få en väldigt uppdatering om vad jag gjort dessa dagar jag inte skrivit, om ni nu bryr er, förstås, ja slår vad om att ni inte kommer palla läsa hela, men shiit samma jag skriver långt ändå:)
 Onsdag: The våffeldag, eller Vårfridagen. Vanlig skoldag, och efter skolan åkte jag hem till underbara uppblåsbara Klara och bakade våfflor. Jag sov sen också hos henne, för vi hade studiedag dan efter, SKÖNT !
Torsdag: Klara hade bestämt att vi skulle gå upp tidigt som ***, tio i sex på en ledig dag, för vi skulle nämligen hälsa på på hennes förra skola. Vi träffade hennes kompisar och en annan konstig snubbe från hennes klass som hade en.. vad ska jag säga ? underlig video på sin mobil. Vi var med på deras m.s. och kortrast, sen åkte vi hem till Tess och överraskade henne, vi hade inte sagt innan att vi skulle komma så hon blev allt förvånad.
Vi pantade "lite" pantflaskor och fick ihop sisådär 150 kronor ... Imponerad?
Det blev vi iallafall. Vi köpte en nutellaburk, en 200 g chokladkaka, en varsin energidryck och en Ben & Jerrys Baked Alaska.  När vi köpte Baked Alaska skänkte vi typ pengar till behövande isbjörnar, enligt Ben och Jerry. Fasligt god var den också. Vit chokladisbjörnar och vaniljglass. Vi åt upp allt det där medans vi kollade på filmerna "School of Rock och halva HSM 3.
Sen skulle Tess städa så jag och klara drog till henne. Stannade där till 6, och kom sen hem, åt hamburgare och sen matteplugg, städning och sen nu hamnade jag plötsligt här vid datan.
Ska snart ut med Pappi på en kvällspromenix, och när jag kommer hem blir det en mysig kopp té och sen sova.

                                                           

Jag älskar dig Klara hjärtat <3

Puss puss  / Fanny

Vad passar Lindsey bäst i ? Svar i kommentarerna :)




Svara gjärna ! :)

Min farsa sjunger :S

Haha detta är min PAPPA! han spelade i ett band innan och det här är dem!

Home !

Har kommit tillbaks hem för en stund sedan ! Jag köpte 24 kritor till en sånhöra tavla med sudd till Alex, hoppas han blir glad ! Jag fick pengar över och köpte foundation också :) Aja , nu ska jag gå o fixa lite lunch :)


Pusspuss! // J


Presenten och smink :)

Present till bror !

Heej allihopa och förlåt för dåliog uppdatering ! Idag har vi studiedag och då e vi ju lediga ! Min bror fyller år imorgon så jag ska passa på att åka till skäris och köpa present. Tänkte bara slänga in dagens mysoutit :)


Pussheeej ! // Jacqueline



Mjukisbyxa - någon segelaffär
Linne - H&M

Stjärnos som disney figurer

Här kommer kändisar som Disney figurer
"Törnrosa" med Zac Efron och Vanessa HudgensZac och Vanessa som Törnrosa
David Beckham som sagoprinsDavid Beckham som Sagoprins
"Askungen" med Scarlett JohanssonScarlett Johansson som Askungen

Music is my drug

som sagt, jag är besatt. jag har lyssnat på dessa den senaste tiden, i just can't get enough of it !

 
Ciara ft. Justin Timberlake -  Love sex and money

 

Magnus Uggla -  Astrologen, den finaste låten någonsin!

Takida - Reason to cry
 
Beyoncé - Irreplaceable

Benny benassi - Able to love


24 mars

Hej gott folk !
Idag har jag varit i skolan, haft gympa och sen matte. Det var väl helt okej.
Efter skolan skulle jag och Ebba åka med samma buss och haha vi missade 14.24 bussen och nästa gick 41, vi ba  ohyeah! Men under tiden gick vi in på Ica och köpte en liten bakelse som var jättegod, så vi överlevde ju!
När jag kom hem pluggade jag massor av franska, för det är muntlig redovisning på steg 1-4 och jag kunde typ inte så mycket, OOPS! Men ni ska få lära er av mitt lilla tips när man har prov, gott folk. Skriv upp punkter på allt ni kan behöva komma ihåg till provet på ett papper, man lär sig jättebra saker av att skriva ner saker, och sitt sen och läs på lappen tusen gånger innan provet, då glömmer man nästan inget!
                                                                               

dagens outfit var denna tröja från Cubus, med linne från H&M under, och jeans från Killah.
Kommentera vad ni tycker, och ignorera mitt fula ansikte :)
Puss på er som läser bloggen <3

Yes, we can!

Yes, we can! Detta är en fin låt! Den gjordes efter Obama blev vald. Jag älskar den!

4H kurs hela helgen :)

Heej :)
Jag har varit på kurs hela helgen så nu ska jag skriva vad som har hänt.(DET ROLIGA!)
Torsdag
Vi körde tidningsleken. Man ska säga namn innan man slår än med en tidning. Det var två som hette Sanda och dem sa varandras namn. Då var den en tjej som hette Arina(vet inte hur det stavas) som slog mig.
- Ha  sug på den du sa Arina
- Jag är inte Sandra sa jag. DÅ blev det asgarv.
Fredag
Ja vi körde lite lekar sen skulle vi ha teater och dem gjorde så fåren fick kebab xD men iallafall så frågade dem vad ska vi ge hönsen. Då sa en tjej kebab! Sen kom nån(arina) på skämtet kycklingkebab! fyfan asgarv i typ 15 kvart så Lollo Minifjortis(hon hette typ mine-fjord i efternamn) börja grina och jag var nära.

Frågestund !

Hejsan ! Nu är frågestunden igång ! Skriv i kommentar om du unfrar något ! Om du vill veta något från jacqueline skriver du J:  , Fanny F:  , och Tess T:


Vi stoppar när vi tycker det e dags ;)

Do you like varm tomale ? No , I like hot tomale, hothot tomale !

GMOHAHAHAHHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHH ! Gud vilken sjuk rolig video :P Dögarvar ^^. ETT MÅSTE ATT SE !



22 mars - söndag

Hejsanhoppsan ! Tänkte skriva lite om min dag ;)
   Jag vaknade hos MM ( mormor och morfar) för jag sov över hos henne och så drogade jag robinssonspelet på tv4 :P Haha , det e jättekul ! Pröva själva ! Sen spelade jag vääääldigt länge, jag skulle göra något med Fanny fast det blev visst inte så :P   Jag gick ut me min storasyster istället och vi gick till en skog och tog kort, haha Inez ( min storasyster alltså ) försökte lära mig cheerleding ( hon går på det ) men det gick väll sådär ^^. (  Det blir såklart bilder :P )
     
Efter det gick jag till datan och fortsatte spela . Runt 3 kom mamma och hennes kille och vi åt lunch hos mm o sedan åkte vi hem. 
   Pussheeej ! // Er Jacqueline <3


1.     2.     3.     4.     5.     6.
7.     8.




1. Haha , en bilde på mig som jag bjuder på , försöker göra ett cheerledinghopp :P
2. Haha xD Gör ett , fast inte världens snyggaste ^^.
3. Syster ( <3 ) gör det finaste cheerleeding''hoppet'' :)
4. Jag posar :P
5. Jag gör någon knäpp hopp och garvar :P
6.Min rygg ;)
7. Jag utanför mm hus ;D
8. MIn favvomugg sen jag var liten !

Hahahahahhaha xD

Haha , sitter här o asgarvar åt de hära ;P





// Jacqueline ;) !

fre lör sön

heej alla, förlåt för dålig uppdatering! 
 
Fredag: Jag var med Tess och jacqueline och vi var hemma hos tess och bakade kladdkaka, satt vid datan, och försökte göra musikvideo till When i grow up - Pussycat dolls vi hade typ bara linnen på oss och försökte se ut som dom men haha det gick inte så bra :P men kul hade vi iallafall :)
 
Jacquie och tess hittade tess storebrorsas coola brillor.

Lördag: Jag var hemma och målade en hylla vit, som jag ska sätta upp i mitt rum :)
sen åt jag godis, och kollade  först på "Babben & co", sen "var fan är min revy" med världens bästa m.uggla och sen på "jag vet vad du gjorde förra lördagen". Tre skitbra program, har tre nya program jag kommer följa hela våren!

haha, dagens outfit :
 nikesneakers och målarbrallorna var lite stora, så jag tog ett snöre och knöt med :P
och så fick jag sådär härligt vita händer

Söndag: jag har nyss vaknat och ätit frukost , och jag kanske ska vara med jacqueline för hon var hos hennes mormor  som bor i huddinge, och det gör ju jag med, så hon kanske skulle komma hit, hon måste bara fråga hennes mormor först, men hon kan inte för hon pratar med typ massor av hennes kompisar i polen, en efter en XD jacquies mormor är kändis i polen!

Men hadet så bra, så kanske det blir inlägg ikv. Pyss pyss på eer <3

Robinson 2009

Jahapp , då var det dags ! Någon mer som ska titta än jag ? Jag tycker att det verkar bli bra , hörde på radion att det skulle bli det tuffaste året , det här ! Hoppas det iallafall :P

 Som sagt , ska DU titta ?? :)


Haha ! Spela spelet kan du göra om du klickar HÄR :D

Cats´ :P

Heej ! Sitter här o tråkar , pratar med Fanny via msn (alltså samtal) Jag, Tess och Fanny hittade massa roliga kattvidosar förut :P



Dålig uppdatering !

Förlåååt mig för att jag inte uppdaterade igår ! Därför skriver jag nu vad jag gjorde igår ;)

Torsdag (igår):
Igår efter åkte jag hem till Klara bejjbi , först tittade vi på en film , den heter typ miss little sunshine , hahha den var ett rolig ! en kille spottade när han pratade en gång ^^. Efter det spelade vi sims 2 , haha , både vi två nördar det. Efter det åkte jag hem för att plugga , det gick väll sådär. Jag var skittrött och mådde inte så bra.

Fredag (idag) : I skolan gick det väll bra , läste mio, moi moi (eller vad den heter) som vi var tvugna att göra , :P
Efter det åkte jag , tess och Fanny hem till Tess , hahha vi lummade o gjorde värsta musikvideon till massa låter. Vi började också asgarva när Fanny gjorde något hemligtr som jag inte säger vad hon gjorde :P
      Nu sutter jag och kollar på ''made'' :P


Pussheeej ! // J

Tyvärr blir det inga bider för kamera batteriet e slut :(  


trååk

heej , idag har det hänt en god nyhet. söta stephanie började i ks igen :D hon gick här, sen bytte till johan skytte och nu e hon tillbaka, min sötnos. 
efter skolan var jag med Rebecka sötis som jag inte träffat på länge sen hon bytte skola. konstigt, eftersom vi bor nästan grannar,  men men. det var kul, vi var hemma hos henne och slöade all day. 
jag gick hem vid sex och slöade lite mer. 
nu sitter jag här och äter kladdkaka och myser med min kelgris till katt. han lägger sig på tangentbordet för att få min uppmärksamhet.

mamma bakade kladdkaka för att det var syjunta idag, när mamma har bjudit hem väninnor och dom sitter och babblar hela kvällen. Poff.. dörren smälldes.. allt blev tyst.. nu gick dom hem.
ska nog egentligen sova nu men jag vill inte.. borde men orkar inte.
jag gillar denna låt nu också, jag älskar musik. får nya favoriter hela tiden. är besatt.
detta är janet leons let go. från made in sweden. helt okej faktiskt. sån som fastnar på hjärnan.


kommentera nu för en gångs skull om vad ni tkr. ni börjar bli dåliga på det. fy skäms på er. shame on you.
okej, jag ska sluta babbla nu. men vill så gärna ha nån att prata med! är ensam i mitt rum... fetboring.
ååh nu tjatar mamma på mej också. ska sova nu.
ha det bra, pusspuss (:

Galna pumps

Victoria Beckham är en  stilikon säger många. Hon brukar ha mer damig stil men dem här skorna?

Är dem galna pumpsen är en superhit eller en riktig not vad tycker du?



Eh eh

Heej<333
Här kommer en bra låt ni kan lyssna och sjunga till för jag lägger till texten :)<3
//Tess
Eh eh Lady gaga

Cherry-Cherry Boom-Boom
GaGa

Boy we've had a real good time and
I wish you the best on your way, eh
I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall out of place, eh eh

I have something that I love long-long
But my friends keep ah-telling me that something's wrong
That I miss someone
and eh, there's nothing else I can say

(Eh, Eh) There's nothing else I can say
(Eh, Eh) I wish you never looked at me that way
(Eh, Eh) There's nothing else I can say
(Eh, Eh)

Not that I don't care about you
Just that things got so complica- eh eh
I met somebody cute and funny
Got each other and that's funny, eh eh

I have something that I love long-long
But my friends keep ah-telling me that something's wrong
That I miss someone
and eh, There's nothing else I can say

(Eh, Eh) There's nothing else I can say
(Eh, Eh) I wish you never looked at me that way
(Eh, Eh) There's nothing else I can say
(Eh, Eh)

(Eh, Eh)
I have something that I love long-long
But my friends keep ah-telling me that something's wrong
That I miss someone
and eh, There's nothing else I can say
(Eh, Eh)

(Eh, Eh) There's nothing else I can say
(Eh, Eh) Wish you never looked at me that way
(Eh, Eh) There's nothing else I can say
(Eh, Eh) Wish you never looked at me that way
(Eh, Eh) There's nothing else I can say

Cherry-Cherry boom-boom
All I can say is Eh, Eh

Tessitess skriver :)<3

Hejsanhoppsan
Det har inte hänt mycket idag. Var hos Sofia med Emma och Jacquie i eftermiddags. innan det tränade vi på vår pjäs om matspjälkling som ska redovisas imorgon(TORSDAG). Vi å först glass med sirap,kolasås och massor hallon(åt inte sirap). Sen så åt vi typ chokladflake. så mår lite dåligt nu men ska ut och jogga snart så pussochkram
//Tess

DAGENS VILL HA: ett stort MVG i franska och NO
DAGENS OUTFIT: Jeans, linne från gina tricot och svart kofta
DAGENS FRISYR: Muppigt utsläppt
DAGENS LÅT: Britney spears nya "if you seek me"
DAGENS PLANER: Jogga!
DAGENS SAKNAD: Sandra, Alleballe, Lisa och Ebba
DAGENS PERSON: Birgitta(för att hon typ pratade med mig oh jacq 1000000 gånger)
DAGENS DUMMASTE: Jag!!! På vår fiiina pjäs
DAGENS MISSLYCKANDE: Pjäsen sorry..
DAGENS DROG: Choklad!
DAGENS KÖP: Blockchoklad
DAGENS GODIS: Chokladflake
DAGENS HUMÖR:  Trött men glad!
DAGENS CITAT: "Det var inte mena personligt" Jacq
DAGENS ROLIGASTE: Gungan!

macka m. choklad och kolasås !

Shooe alla coolaste ! Äntligen vår ! Eller hur ?
Idag gick det väll bra i skolan, jobbbade med matte och så övade vi på pijäsen och Rosanna har hoppat in ! (a) :D

Efter skolan skulle jag ientloigen hem , så jag åkte tunnelbana med Sofia , Emma och Tess, Emma skulle hem till sofia så jag och Tess besatämde oss för att följa med :) Det var skit kul hemma hos Sofia ! Vi var jävligt onyttiga ! Först åt vi glass m. sirap, kolasås, varma hallon och sen åt vi MACKA MED KOLA/ CHOKLADSÅS PÅ !!! Det var gott faktist, hehe ;) Sen efter det fick vi värsta kicken och kutade ut till enm såndära stor gunga med floppatofflor på oss xD HAha !Det var jättekul ! Sen ''bakade'' vi (ONYTTIGA!!) smält cholkad med cornlakes, asgott !! Sen gick vi för Emma var tvungen att gå . Och nu e jag här !

Ska snart också ut o jagga när det e sånt fint väder ! :D



Lite bevis på att det e vår ! <3



Dags för vårskor ! ;)



// Jacqueline !


If you seek amy - brittan


Jag och johannapanna sitter och lyssnar på denna braiga låt (:
vad tycks om den? kommentera!

17 mars

hejhej sötnosar.
jag har vart hemma hos jacqueline med julia idag, vi pluggade och  vi hade jättekul, som alltid x)
jag orkar inte riktigt skriva så mycket nu, kollar på D.H. samtidigt, så det blir lite bilder ist.

1. Jacquie,Tess och Julia är på väg till tunnelbanan, Tess skulle hem och jag jacquie och julia skulle hem till jacquie, som gick så fort att lilla jag inte orkade så jag tog lite smygbilder  på dom.
2.Jag blev barnslig för några minuter och satte mig på gungan på väg hem till Jacquie.
3. Det var soligt idag 8D
4. Jag, jacquie och Julia :) love u <33
5. Jag på tunnelbanan, åkte hem med Julia,  hehe jag och julia har på något sätt alltid jättekul på tunnelbanan, thihi :)


Ha det så bra pussungar <3

den efterblivna kattungen ...

Tja alla coola ! Och tack Pelle för du räddade mig från min rubrikblackout (a)
Idag i skolan fick jag reda på att jag inte blev godkänd på ''NO''-provet :( Fick 10 mindre rätt än vad man behövde för att bli godkänt.
   På idrotten var vi typ bara 5 st ! HAha , så vi fick typ kasta bollar till varran hela lektionen ^^. Det var jävligt roligt !! Haha.

Efter skolan åkte jag , Fanny och Julia hem till mig, vi pluggade till franskan, haha vi läste min dagbok frpn typ 3:an , fy fan vad jag skev ! Man fattade ju typ inget ! Haha , jag lärde de också ''pinocio'' Haha ,  Fanny fattade typ inge och Julia ramlade på mig :P


(Vet att bilden e sned :( Sry.. )

Kofta - New Yorker 299:-
Byxor - Gamla
Svart linne som inte syns - Köpt i polen.

Mobil cpar sig

Min obil cpar sig så kanske jag inte skriver så mycket gillar att skriva med bilder men här kommer en låt från melodifestivalen
 Måns hope and glory

16 mars

hej alla muppar !
har nyss vart ute på en kvällspromenad med mamma. skönt!
var med jacquie idag efter skolan. vi var hos henne och pluggade lite granna.
sen blev vi hungriga så vi gjorde lite pannkakor, tihi.
här kommer bilder från skolan och efter skolan.

vi hade på oss otroligt fina förkläden

jacquie gör pannkakor

thaha jag gjorde om klara lite

söta diana

och söta mercedes som adrig ville va med på bild

mihi jag köpte en jättegod smoothie idag från skolcafét, men emma maja leo och pelle mobbade den och sa att det såg ut som spya.. då blev jag ledsen :<

ska sova nu, men puss puss <3

Hittade usb-kabeln , Här är outfiten :)


Kofta - Stadium 99:- (REA)
Linne - H&M lånat av syster (a)
Mjukisbyxor - Någon segelaffär 245:-
Convearse - 700:-



P U S S !

Grrr....

Jag vet inte vad USB kabeln till kameran är, tyvärr blir det inga bilder föränn jag hittar den !



Idag gick det väll bra i skolan , på franskan hade vi jeppody ! Jag ska försöka att förklara hur det gick till.

Jag, Hannes, Julia och Danne var ett lag. Det gick jättebra för oss på början, Vi samlade ihop massa poäng. Det gick jättebra för ett annat lag också, det var ungifär jämt.

   När vi valde en ''lucka'' med frågan fick vi minus 300 !!!!!!!!!!!!!  Det var en ''lucka'' som man fick ingen hilma fråga , utan fick minus poäng ! Grrrr !!   
Sen tog ett annat lag en ''lucka'' och i den skulle en i ALLA lag byta till ett annat lag. Ingen verkade vilja byta lag i vårt lag så jag kutade och satte mig med det lag som var väldigt bra. Och inte nog med att de e BÄST i franskan , vi tog en bonuspoäng på 500 !!!! Så vi vann såklart :D Vi vann fransk choklad , haha :P  

Efter skolan åkte jag och fanny hem till mig, först satt vi vid datorn och så, sen bestämde vi oss för att göra pankakor ! (såklart :P) Först brev de för smala så de gick sönder sen blev de väldigt tjocka :P  Men de blev goda.
Efter det pluggade vi , och en tant bor över oss , och hon hör inte så bra så hon hade volymen på tv på högsta , jag e ju van och inte brydde mig så mycket , fast fanny tyckte det var jättejobbigt så vi bestämde oss för att gå upp till henne . 
      När vi plingde på första gången öppnade hon inte, så vi tryckte in lite hårdare, då öppnade hon inte heller, så vi höll  in knapper jättehårt, fast hon öppnade hon inte heller. Vi trodde att hon inte hörde så vi bestämde oss för att skriva en lapp. Och då sänkte hon lite iallafall ;)
Haha , sen lyssnade jag och fanny på ''smurhits'' på polska :P Haha , vi lyssnade också lite på lilla melodifestivalen 2006 typ , och sen dansade Fanny till ''Hope and glory'' , som var med på årets melodifestival av Måns Zermelöv. Efter det åkte hon och jag pluggade lite till. Nu sitter jag här och väntar på att min syster ska ringa från falun och såga vart USB- Kabeln är.


Pussheeeeej !! // J


En bild från google på fransk nougat som vi vann på franskan :)


Dagens outfit - J

Hej alla coola ! Idag har jag varit lite överallt, kungens kurva, söder och så. Jag har också varit hemma och städat :/ Inte något jag föredrar !
     Aja , här e outfiten ! :D


Byxor: Gina Tricot 400:-
Linne: Köpte i polen
Sjal: Fick av mammsen ;)

Hot eller not? Skriv i kommentar :D


♥♥P U S S   P Å   E R ! ♥♥


Melodifestevalen - tingeling

Min favorit ;)
 

Vad tycker du om den hära roliga ? :D

Din Lauren Conrad's favorit outfit !

Hejsan ! Nu lägger jag (Jacqueline SOM VANLIGT!) in ett inlägg på några av mina favorits outfits på Lauren Conrads Outfit. (Http://Posh24.com)
   
1.
Håller ni inte med om att Lauren Conrad klär sig snyggt?!


2.
Vi älskar Lauren Conrads stil!


3.



4.
Lauren Conrad gör som resten av kändiseliten!



SKRIV I KOMENTAR VILKEN DIN FAVORITOUTFIT ÄR !!

Grattis Eva Longoria, 34 idag !

Ett stort grattis till Eva Longoria som fyller 34 !


Visst var Eva snygg?!


Britney Spears nya låt !



Vad tycker ni ?  Själv tycker jag att den e bra, och Ä L S K A R bilen!!! :D !

// P U S S H E J Jacqueline

I want !!!


Robert Pattinson

Asså hur kan man va så snygg?!?!?!?! Som jag har sagt förut : JAG ÄR KÄÄÄÄÄR!! <3



Haha , den hära e bäst i början ;) :P

Designhjälp!

Hej ! Har hjälp min kompis med hennes design ;) Http://zewdy.blogg.se :D


// Jacqueline

Saknar sommarn !!

ÅHIIII !! E så desperat av sommarn nu !! När det inte e jul ska det inte vara snö ! Nu ska det vara sommar !!!!! Det kanske kommer om 2 månader ? :)



Jag i damnark sum 08

lediiig !

heej alla söta :) här sitter jag med lilla Ebba, hon har nyss kommit hit .
igår shoppade jag med Ellen  i skäris och jag handlade leggings som ser ut som jeans som typ heter denim tights.

byxorna/tightsen/leggingsen/WHATEVER x)

Gårdagens outfit                                        Dagens outfit
Tunika, h&m                                                Linne, h&m
                                                                       Svart tröja, fått av kompis
                                                                       Denim leggings gina tricot

Nu ska jag och Ebba baka, ha det så bra puss puss.

*Pust*

Gomorrn ! Jacquie här ! Idag har vi hemstudiedag och jag måste npg sticka och plugga snart ! Men har nu gjort om i bloggen! Med ramen och designen. Vad tycks?? :)


natthumor

jag har lite tråk såhär på kvällskvisten och sitter i mitt rum och asgarvar åt gamla favoriter ^^

Dagens outfit - Jacqueline


Kofta: Kaphal 200:-
Linnetunika: ''Eve of eden'' Fick av Tove <3
Tajts: Gina tricot , tror 50 :-
Knästrumpor: Gina tricot 75:-

12 mars 2009 - J

Hejsan alla bloggläsare ! :D Förlåååååt för dålig uppdatering igår :(  Ska någon gång betala er för det , skämta bara :P
Jag kan väll börja med att säga grattis till Pelle som blir tånoring idag :)
Jag vaknade kl 06:00 och duchade , i  skolan hade vi ''no-prov'' , håll tummarna för att det går bra för mig ! :)
Sen hände det inte så mycket mera i skolan, vi tittade på en film och matspjälkning, ush !! 

Efter skolan åkte jag , Tove och Julia hem till mig :) Vi bakade amricanska pankakor med björnbär i ! Det blev super gott <3 !!


Pussheeej !!// J

1.    2.     3.

1. Jag och Tove bakar.
2.Jag, Julias och Toves Finaste smet ;)<3
3. Våran fina pankaka (De såg finare ut i verkligheten)

Imorron blir pelle 13!

Ett stort grattis från TJF<33333


10 mars

hejhej :)
jag tänkte berätta om min dag här. 
först var det gympa och jag jacq johanna diana och tess hade uppgift att hitta på ngt att göra på gympan. vi kom på en jätteproffsig lek!
sen på lunchen råkade jag och tess ta fel tåg, mörby c ist för fruängen så vi gick av vid telefonplan och jag och Tess drog hem till henne istället och åt glass till lunch, som ni säkert fattade i hennes inlägg, och sen efter skolan åkt jag hem till Lisa och vi typ bara flummade lite som vanligt ;)
sen gick jag hem från henne och åt ungspannkaka, mumma ! sen pluggade jag lite, och nu ska jag sova snart, är sjukt trött.
                                                                                         
 
 Dagens outfit :
Rosa långt linne, Zoul
Tess skärp från gina tricot

 
P U S S  P Å  E R  !

Jacqueline

Sitter och kollar på desperata housewifes, blir nog det sista inlägget, mammsen säger åt miog att stänga av datorn nu , så pussheej ! :D


En bild jag bjuder på ;)

Jacquie's dag ;)

Hejhoppsan! Hoppas ni gillade min nya design :D !
Nu e jag en riktig härmis och tar från mira och ellens blogg det hära:


DAGENS VILL HA: Vår !
DAGENS KLÄDSEL: Vardaglig ;) - Byxor, tröja & halsband
DAGENS FRISYR: FUL ! Utsläppt o typ halft mittbena och halft sne, upprepar: FULT !
DAGENS LÅT: Rihanna- if i where a boy remix ;)
DAGENS PERSON: Pelle och Oliver - för att ni inte lämnade mig på väg till skolan när jag var så klumpg o ramlade hela tiden! tack <3
DAGENS PLANER: Baka paj :D
DAGENS SAKNAD:Julia Jakvik <3
DAGENS DUMMASTE: Att jag sitter här istället för att plugga till NO-provet och fransan...
DAGENS MISSLYCKANDE: ''Läxorna''
DAGENS DROG: Datan ...
DAGENS KÖP: Twixter
DAGENS GODIS: Twixter, hehe, tråk...
DAGENS HUMÖR: Trött...  !
DAGENS fråga och svar: ''Oliver: Jag vet inte hur man går ! Pelle: Du kan väl börja med att ta ett steg fram.. :P''
DAGENS ROLIGASTE: Bullen :D

Rubriker är för töntar !

Hej alla snygga ! Haha, jag vet! Konstig rubrik , kunde inte hitta på något :P

Idag gick det väll bar i skolan, vi hade matte och så hade vi idrott. På idrotten fick jag , fanny, johanna, tess och diana bestämma vad vi skulle ha , så vi hittade på en staffet ;)
          När vi skulle åka hem från idrotten fick vi gratis bulle i presbyrån, och det var en sån kö för att ta den dära goda , nybakade bullen så vi missade tåget. Jag, Pelle och Oliver bestämde oss för att gå... det gick inte bra ! Det snäade på oss och jag och Oliver ramlade hela tiden , spec. när vi skulle ta massa genvägar på kullar och sånt! Men till SIST kom vi fram. Efter skolan var jag, Pelle, Tess och Klara kvar i skolan i typ 45 min och pratade. Efter det åkte jag hem och har tittat på tyra banks show och top model. Nu sitter jag här och chattar o så... måste gå och plugga franska !


Pussheeej! // Från er bästa Jacqueline !



Kofta: H&M 199:-
Linne: Köpte i polen ;)
Byxor: Kaphal ( lr hur det stavas :S) 299:-
Halsband: Ur&penn 30 kr (REA)



Tydligare bild på halsbandet :)<3


Dagens lunch GLASS

Heheh vi(alltså jag och fanny) åkte fel iställe för att åka till fruängen så åkte vi andra hållet mot mig(Tess) till telefonplan. Vi bestämde oss för att äta lunch hemma hos Tess. Lunchen blev glass med sockerhjärtan, chokladsås, strössel :) mumsfillibaba :)

9 mars

tja alla coola! har nyss ätit äcklig fisk.. men man blir ju smart av den sägs det så det är nog bra! idag har jag inte gjort så mkt bara vart i skolan och vart med alla söta ungar. sen efter skolan hade jag PH och under5 tiden fick vi göra våra No-dockor haha vår NO-lärare sa att en heel skolklass hade blivit påkörda utanför vår skola och vi fick äran att göra organ och sätta på ett pappersskelett, vi ba kuul xD sen åkte jag buss hem med pelle, han skulle plugga så han kunde inte göra nåt. så jag kom hem, åt mellis, sen la jag mig i sängen med bärbara och än är jag kvar. snart kommer farmor och farfar hit och fikar och firar mamma som fyllde år på sportlovet. försöker plugga lite biologi för vi har prov på torsdag, men fotosyntes är världens tråkigaste! P U S S !

Zac och Vanessa försöker prata svenska !


Ipod...

BAJS !! Fick några låtar av min syster fast jag har helt glömt hur man fixar låtarna till ipoden ! :S Men jag tror att jag har fixat det ;) e bara 44,5% säker.... Haha , vet tråkigt ! (Min mupphumor ^^.)
  Aja, låtarna som jag försöker ladda ned e en från wildchild och en remix med Beyonce , hon sjunger ju (översättning): Om jag var en kille .. blablabla.. A, då är remixen typ: Om jag var en kille.. och sen börjar en kille sjunga: men nu e du ingen ! 
  Haha, vet att det är komplicerat att förstå så jag lägger in en video på låten ;)


läskigt...


Gud vad har hänt honom!!!
Det är bara efter han har spelat in Harry Potter och dödrelikerna. Detta är efter 13 timmars inspeling

fking söndag

hej allihopa , nu tänkte jag berätta om min helg hära.
Fredag : Jag sov hos lisa och vi typ bara va hemma hos henne, tanken var att  vi skulle träffa ngn och vi försökte få tag i robin, men hav svarade inte så vi gav upp :) haha, men vi hade jättekul ändå (a) men jag bloggade inte därifrån för lisa har dataförbud, ajabaja :)
Lördag : Lisa vaknade typ 10 och jag sov till  typ halv tolv :$ vi åt frukost och sen drog ja hem vid 2 för jag skulle på båtmässan (: tittade på massa lyxiga yachtar och lite annat, kulkul . sen vid sex åkte jag hem och fixade mig till kvällen, jag skulle nämligen till min farbror och mina kusiner som hade fyllt år. det var jättekul där som vanligt . jag, min kusin lina och ida och mina farbröder spelade Wii och det visade sig att lilla ida var en naturbegåvning på tennis.
Jag kom hem vid ett, halv två och varf typ dödstrött och pallade inte blogga.
Så förlåt allihopa för dålig uppdatering.
Söndag: Jobbade matte i morse och nu typ nu har jag skittråkigt . 

                                                                                      
                                                                                   Jag älskar dig gumman !

Plugg på g !

Som sagt skulle jag plugga hela dan, jag började för typ en halvtimme sen (15:30) och nu tar jag en breake ! Har kollat på vänner sesong 8 hela förmiddan :) Väldigt kul !
         Jag borde nog gå o fortsätta plugga .. Har inte gjort så mycket på den hära halvtimman, bara 6 uppgifter i ma !! Vet för sjutton inte hur jag ska hinna med ''NO'' och franska också ... Sry för ett sånt tråkigt inlägg, ville dela med mig min tråkighet till er :P


Hare bäst! // J



Allt på plats: uppgifter, block, penna, sudd och miniräknare ! ;)

OMG! Är Rihanna Miss Brown??

Kommer ni ihåg mitt (Jacqueline) förra inlägg om Chris och Rihanna så skrev jag att jag skulle skriva något nytt när jag fick reda på något ? A, nu har jag fått en chock !! Lyssna på det här !

Det rycktas att de har gift sig !! Att det kom en präst till P. Diddys hus för att viga dem! 
    Hur dum är Rihanna ientligen ?? Rihannas vänninor sa till ''Heat Magezin''  att hon troddde på sagor med drömprinsar, jag har aldrig hört en saga om att
prinsen misshandlade sin prinsessa ??

Jag vet nu exakt vad som hände den kvällen  som han misshandlade henne ! (kopierade det hära för att det skulle vara exakt!) :
 Chris slog Rihanna flera gånger under en biltur, han smashade hennes huvud mot bilens fönster, hotade att döda henne och bet henne även i örat! Vi förstår inte varför hon har gått tillbaka till honom vilket hennes pappa inte heller verkar göra. Han säger nu att han är orolig över att någon kontrollerar henne eftersom varken han eller hennes mamma kan ta få kontakt med henne. Hennes telefonnummer och email-adress har ändrats. Detta låter ju helt sjukt!

Källa: TMZ och USMagazine.



Godmorgon ! / Jacqueline

Godmorgon! Jag ser INTE fram emot söndagen! Jag måste PLUGGA hela dagen för att nästa vecka har vi prov i ''NO'' och så ska jag redov. steg 7 i matte och steg 4 i franska. Suck, måste nog plocka undan lite kläder i mitt rum, kan fan inte komma in för typ alla kläderna ligger på golvet ! Okej, jag kanske överdrev med alla... Men nästen :(

Pussheeej! // J Ps. Hoppas eran söndag blir betydligt roligare än min !!

Jacqueline is in love !! <3

Hur vacker får man bli på en skala ?? <33



Lördag 7/3 - 09 Jacquelines dag !

Heej alla läsare ! Är riktigt sur på Tess och Fanny för att de inte skriver något !!
Aja , Idag var jag i stan (drottninggatan) med Julia, Sofia, Tove och Rosanna, vi tittade runt och alla köpte mer än en sak ! Rosanna var så förskyld så att hon och Tove åkte hem efter några timmar.

Jag, Julia och Sofia var kvar, Vi hittade värsta slutrean på ''ur & penn'' ! Nästan allt kostade under 30 kr!!! Klart att man köpte något! Själv köpte jag ett pärlhalsband där. Jag köpte också en kofta på Gina :) 


Kofta: Gina Tricot 99:- (rea)
Pärlhalsband: Ur & Penn 30:- (rea)



fredag 6/3 - Jacqueline

Heeej gott folk! förlåt för dålig uppdatering igår! Får berätta vad jag gjorde nu då!


Det gick väldigt bra i skolan , hann med både matte o ''NO'' . Efter skolan åkte jag hem till Sofia och vi var inne på datorn o kollade roliga klipp på youtube och så gjorde vi choklad o toaste.
         Efter det åkte vi till fruängen och träffade Julia för vi skulle på bio på Heron c :)

Vi hade valt innan att vi skulle se ''hemma värst borta bäst'' så vi så ju den!
         Den var hur bra som helst !! Den handlar om: ett par som har varit ihop ett tag och både har skilda föräldrar, och  varje julafton åker de iväg till något varmt land. För att slippa åka till släkten säger de att de åket till ett fattigt land och  hjälper barnen. Men en jul märkte släkten att de bluffar , så de måste åka till 4 ställen på en ochg samma dag !! Och då händer det en massa !

Jag älskade den hära kärleks komendin !!! Den var jätterolig ! Jag trodde faktist inte att den skulle vara så bra! Ger 8/10 :D



Roliga bilder me Pelle - Jacq

Heej alla bloggläsare ! Efter skolan så gick Pelle, Sofia, Emma och Tove hem till mig. Vi bakade jätteäckliga chokladbollar som Pelle tyckte var goda(suck).

För en halv timma sen gick tove o Sofia och emma hem, Så jag e här me Pelle, vi har gjort massa roliga bilder med webcam:P  Här komr de:


Pelle :P

Jag o Pelle (Ps. det e pelles öron :P)



Haha ^^ .   Pinochio

Flört ;)

bilder från tisdag ;

Här kommer bilder från när jag och jacquie var i stan. Förlåt så mycket för dålig uppdatering ! bilder från trysil laddar jag upp ngn gång när jag får tid. / Fanny

1. Vi handlade en brownie med glass på, en gigantisk muffin och jordgubbsmilkshake på American Cookies i gallerian, värt att testa, det var jättegott ! :)
2. Söta jacquie med sin sked  :P
3. Fula jag med min milkshake
4. Jag har en tubklänning och jacquie har en kjol. båda från H&M
5. Jag testade "jeansleggings" från gina tricot som satt jättebra på mig enligt jacquie.
6. HAHAH! Vi testade dom klänningarnabara för skojs skull :) från gina tricot. hot eller not?
 
 P U S S ! ♥

No hjälp mig nu!

Idag så har vi haft gympa och matte. Men hehe vi fick ny idrottslärare som heter Anders typ :S iallafall :) han var ok! sen typ har nada hänt jo pluggade no!!! jag suger på no har och hade 4 uppgifter gjort 3. nån som kan hjälpa mig förstå fotosyntes och celler? Hjälp mig nu!
bra låt från Dreamgirls

.Jacqueline

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil. (Den e söder , men har den fortfarande :P) 
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[/] Ditt rum är stort nog för dig.(Helt OK, skulle villja ha större men rummet e faktist bra)
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[?] Du är en ganska snäll person. (Vad tycker ni ??)


Total: 24 el 25

Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

 Jaa! :D Jag e lycklig :P


Dagens outfit - Jacqueline

Hej alla läsare ! Kom hem för ungifär en halv timme sen , gick hem direkt efter skolan för könde att jag behövde plugga:)


Kofta:
Stadium 99:-
Armlöst linne: Sytt själv ;)
Byxor: Hm 299:-

skolan

hejhej alla :) jag älskar vår nya design, vad tkr ni ? SKRIV :)
sitter nu i skolan har nyss ätit av den äckliga fiskpinnen och potatis.  ska egentligen jobba svenska men är på tok för trött för det!
var hos tandläkaren ïmorse med syrran, tandläkarn tyckte jag hade tuggat för mkt tuggummi och de visade sig att jag hade på början av ett hål längst bak i munnen, men jag menar vem borstar där? :P jaja, nu blire mycket borstning ialf.
nu blir det ett test för att jag är uttråkad

145 frågor.

1. Vad heter du?
fanny

2. Vad kallas du?
fanny bunny

3. Vad vill du bli kallad?
fanny

4. Födelsedatum?
26 juli

5. Stjärntecken?
lejon

6. Lunar?
omg, nej

7. Msn?
[email protected]

8. Helgon?
huh?

9. Vart bor du?
huddinge

10. Vad har du för mobil?
G502

11. Har du en egen dator?
delar me sis.

12. Vem är din bästavän?
kan inte peka ut en .. har många :)

13. Har du något husdjur?
katt

14. Vad ska du göra i vinter?
venne ...
15. Vad älskar du mest?
venne :)

16. Intressen?
kompisar typ..

17. Favoritband/artist?
har inga 8)

18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist?
i hate this part - pcd

19. Namnsdag?
9 januari 8) 
20. Vad skulle du vilja heta?
ngt annat än fanny ialf,

21. Vad heter du på din msn just nu?
öh.. fnybnyhny ithink

22. Vem är din 15:onde online?
är inte online.

23. Vem har du blockat?
typ många

24. Hur många olika grupper har du?
favoriter,offline & online

25. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?
hah, jadu

26. Har du några piercingar/tatueringar?
öronen

27. Vart skulle du bo om du fick välja?
nånstans soligt :)

28. Bor du i lägenhet eller villa?
villa

29. Vilken färg är snyggast på kläder?
typ venne alla ?
30. Vad har du på dig?
strumpbyxor och en klänning

31.Har du något i håret just nu?
nepp

32. Vad har du gjort idag?
vart hos tandläkarn, gympa, svenska.

33. Hur mår du just nu?
sådär :)

34. Hur brukar du annars må?
bra?

35. Är du sjuk?
nä.
36. Vad heter din mamma?
lena.

37. Har du några syskon?
ah

38. Vilket är ditt favoritgodis?
choklad 8)

39. Vad är det finaste som finns?
öh.. venne

40. Vilken är din favoritdryck?
vet inte :O

41. Vilket är ditt favorit tv-program?
ugly betty, desperate housewifes,top model och massa andra.

42. Vem är din förebild?
ingen .

43. Vad är bäst med dig?
haha finns inget bra :)

44. Har du några komplex?
ja!

45. Hatar du någon just nu?
auu

46. Saknar du någon just nu?
auu

47. Har du kysst en apa?
nee

48. Är du allergisk mot något?
nee

49. Hur många bilder har du lagt ut?
vet inte .

50. Är du kär?
kanske

51. Isåfall i vem?
.

52. Vad är din civilstatus?
singel

53. Är du homofob?
är jag vad?

54. Vilket är det fulaste tjejnamnet?
typ gunvor

55. Vilket är det fulaste killnamnet?
olof

56. Vilken stil har du?
vet inte :)

57. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
NEJ!

58. Vilken är den godaste frukten?
banan (a)

59. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
säkert över 8)

60. Hur lång är du?
1.64,5

61. Vad är du bra på?
att skratta

62. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
nej.

63. Vad är klockan just nu?
12.43

64. Hur ser din dataskärm ut?
skolans är platt.

65. Har du varit ute idag?
japp

66. Vem ringde du senast?
syster

67. Vad var du senast arg på?
tandläkaren :O

68. Hur många hus har du bott i?
1

69. Bäddar du sängen?
orkar inte :O

70. Snarkar du?
typ ah

71. Vad har du för startsida?
skolans data har KP

72. Har du ett sladdlöst tangentbord?
skolans dator har inte det, nje

73. Vad lyssnar du på just nu?
klara som sitter och hickar

74. Vill du tatuera dig?
NEJ FFS ! det är så fuuult!

75. Vilka sidor/program är du inne på nu?
word och internet 8)

76. Laddar du olagligt ner musik?
jaa, typ?

77. Har du sett filmen linas kvällsbok?
aooup

78. Vad stör du dig på?
klara som  hickar.

79. Vad är emo enligt dig?
du!

80. Brukar du lyssna på hög musik?
ja, föfan!

81. Vad gör du om dagarna?
flummar

82. Tycker du om popcorn?
ja

83. Vad är din favoriträtt?
vetinte
84. Vad tycker du om raggare?
irriterande :)

85. Vad tycker du om punkare?
bleh

86. Har du skärt dig nån gång?
men usch nej?
87. Är du död?
aahh 8)

88. Är du osynlig?
nepp

89. Har du fräknar?
på sommaren

90. Har du posters på dina väggar?
nej nördstämpel :O

91. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
usch ingen?

92. Vilket ämne har du bäst betyg i?
svenska eller engelska

93. Vilket ämne har du sämst betyg i?
matte

94. Favorit loka?
smultron/hallon

95. Älskar du din dator?
aa

96. Är din dator bög?
aah ofc

97. Vilken är din favoritbok?
om jag kunde drömma

98. Vilken är den bästa musikgenren?
dansband, SÅKLART!

99. Bada eller sola?
bada
100. Åska eller sol?
sol

101. Vinter eller sommar?
sommar

102. Knarkar du?
nepp

103. Röker du?
nepp

104. Super du?
nepp

105. Äter du?
japp 8)

106. Snusar du?
nepp

107. Har du kysst din egna spegelbild?
auu

108. Vad tänker du när du ser din spegelbild?
fula unge

109. Har du runkat nångång?
ALLTID!

110. Har du en snopp?
ja, vill du se?

111. Vill du ha sex just nu?
raggar du på mig? ;)

112. Har du baxat någon gång?
nejnej
113. Skulle du kunna vara med i en porrfilm?
nej

114. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182?
vad är det?

115. Gillar du anonyma bevakare?
what?

116. Vågar du rapa högt inför andra?
aarå

117. Vad är klockan nu då?
12.53

118. Vad ska du göra sen?
åka hem och plugga 8)

119. Privat fest eller festa med folk på stan?
privat fest

120. Älva eller vampyr?
vampyr

121. Favoritgrönsak?
gurka

122. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
?

123. Hur ofta sitter du vid datorn?
ofta 8)

124. Vitt eller rött vin?
om jag måste så.. rött!

125. Öl eller cider?
cider

126. Vad ska man blanda vodkan med?
vet inte

127. Vem står dig närmast; mammsen eller pappsen?
vet inte

128. Vad klarar du dig inte utan?
smink

129. Behöver du mer kärlek?
skulle inte skada!

130. Är du natt eller dagmänniska?
natt

131. Är du vampyr?
aaa

132. Är du transa?
Ja föfan
133. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
massor

134. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt?
135. När ska du flytta hemifrån?
typ 18

136. Är du laglig?
kanske :)

137. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
kanske :)

138. Är Britney en bra mamma?
hahah nej.

139. Vill du ha barn någon gång?
ja

140. Är du beroende av nånting?
mina kompisar!

141. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
nee , skulle köpa kläder för allt, ju !

142. Vill du ha längre/kortare hår?
längre (a)

143. Schlagernörd eller?
hahahhaha nej!

144. Har du en dålig hårdag idag?
varje dag!

145. Vad är klockan nu då?
13. 12 , men har inte orkat skriva på länge :)

ÄNTLIGEN VAR DET KLART!
P U S S ♥



Ny skoldag "ny" klass

Hej
Första dagen i skolan efter lovet. Very "kul".. iallafall det började tre nya tjejer vår klass. Emma, Maja och Mercredes. Men dom pratar vi mer om nån annan gång. Sen så typ var det 4H blev fett lack skulle ta ut en häst så hade några tagit henne.


Dagens outfit
Kofta fin present från mamma
tröjan är från töntarnas crew
byxorna är från cheap monday 400 kr
strumpor typ h&m :S

090302 09 - Jacqueline ;)

Heejsan !!! Idag gick det väl bra i skolan ! Redovisade steg 7 i eng ! ;) 
           
Efter skolan åkte jag och Fanny till stan , jag var ju tvungen att köpa en födelsedagspresent till Tove som fyller 13 på freda! :D Vi tog också ett fik på ''american coocies'' världens godaaasstee muffins , enligt mig o fanny ;) Vi gick oskå till h&m och gina o mpröva kläder ! Vi ihttade ett par tajts som såg ut som jeans ; och dem passade jätte bra på fanny!!! Tyvärr gjorde inte jag kort ,  men fanny tog några , så när hon skriver ett inlägg blir det bilder ;)


Kofta: H&M 199:-
Linne: H&M, vet inte pris - Inez tröja (Hon tvingade mig o skriva !)
Linne: H&M 75:-
strumpbyxor: Gamla

Hilary Duffs nya frisyr !

Hilary har nu klippt sig i helgen. Reslutatet blev mycket bra enligt mig, med lockarna och den honungsaktiga färgen , passar henne perfekt!! :D


Visst var Hilary fasligt snygg i håret?!
 

Älskar Birkin-väskan!
 Hilary skulle säkert på fest efter besöket!

RSS 2.0